Культура

На Чернігівщині триває конкурс дитячого малюнка «Я у безпеці з МВС»

Автори десяти кращих робіт, присвячених життєдіяльності та безпеці в умовах війни, у день Святого Миколая отримають подарунки від

Міністерства внутрішніх справ України.

Нагадуємо, що конкурс триватиме до 19 грудня.

Беручи участь у конкурсі, його учасники погоджуються, що в разі виграшу їхні імена та малюнки можуть бути оприлюднені та використані МВС на офіційному сайті міністерства, в соціальних мережах, а також у ЗМІ. Таке використання є безплатним і жодним чином не відшкодовується.Мешканці міста та області віком до 14 років мають можливість у малюнках відобразити власне бачення роботи працівників структурних підрозділів МВС під час боротьби з російськими загарбниками. 

Від кожного учасника приймається одна робота, яка не повертається. Кількість робіт від одного учасника не обмежена. Малюнок має бути виконаний власноруч, без допомоги інших осіб. Колективні роботи не розглядаються.Малюнки повинні мати такий вигляд: на титульній стороні в правому нижньому кутку необхідно вказати українською мовою друкованими літерами:ім’я та прізвище автора;його вікнаселений пункт;назву малюнка.

Зі зворотної сторони роботи слід вказати:контактний телефон одного з батьків;ПІБ викладача (за наявності);навчальний заклад.

Терміни проведення конкурсу:1-15 грудня – отримання робіт від учасників;16–18 грудня – визначення авторів кращих робіт;19 грудня – нагородження переможців конкурсу.Свої роботи можна принести чи надіслати до Головного управління ДСНС України у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 190А ([email protected]).

Також надіслати до Департаменту комунікації МВС («конкурс малюнка») на адресу вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601 або на електронну скриньку: [email protected].

Ще статті по темі

Back to top button