Культура

Народні пісні у сучасних ритмах: в чернігівській філармонії відбулась прем’єра концерту духового оркестру

“Магія музики” — таку назву отримала нова концертна програма духового оркестру Чернігівського обласного філармонійного центру. Сьогодні, 28 вересня, програма була презентована глядачам.

Про це повідомляє Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм.

Духова музика особлива. Сучасні ритми, сповнені глибини і емоційності — саме вони стали стрижнем проєкту “Магія музики”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські рятувальники зняли з 20-ти метрового крана чоловіка, який самовільно проник на будмайданчик (Фото,Відео)

У програмі прозвучали популярні народні пісні, твори українських і зарубіжних авторів: це й “Чорна гора” Василя Гонтарського, і народна “Чом ти не прийшов”, і попурі на теми опер Ендрю Ллойда Веббера, і “Болівар” Еріка Кука, і хіти Deep Purple… Увійшли до проєкту і авторські твори керівника колективу — заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Ткачука: марш “ЗСУ на марші”, “Аріозо для духового оркестру”.

Особливого звучання композиціям надали виступи солістів оркестру — саксофоністки Катерини Абдрахімової, трубача Іллі Тонкогласа, тромбоністів Олексія Авраменка, Богдана Нехая, Михайла Піца… І традиційно яскравими моментами концертної програми духового оркестру стали пісні у виконанні солістів філармонійного центру — заслуженого артиста України Сергія Сулімовського і Яни Сидоренко.

“Магія музики” оркестру створила у концертній залі особливу атмосферу — атмосферу, в якій гармонія духової музики єднає слухачів і музикантів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button