Культура

Згоріла Mazda 6, або Дещо про нове відео чернігівського рок-гурту

У Мережі вже оприлюднене відео на пісню «Дияволиця» чернігівського рок-колективу «Скеля». Усім, хто іще його не бачив, варто переглянути, адже воно видалося гаряченьким: наприкінці кліпу головна героїня спалює іномарку. Бас-гітарист і адміністратор гурту В’ячеслав Єрмоленко з цього приводу навіть пожартував, що машина горить зі швидкістю 100 $ за хвилину.

Потім в окремій розмові із ЧЕline він розповів, що це вже друге відео гурту.

«Його ми знімали на трьох локаціях протягом вересня та жовтня. Тож у кліпі спочатку гаряча туса відбувається в одному з барів Чернігова, а потім не менш гаряче було на майданчику, де наша «дияволиця» розбила та спалила автівку «Mazda 6».

Саме ж відео про дівчину-«запальничку» – дияволицю, яка живе повним життям, робить, що їй заманеться, руйнує та нищить усе на своєму шляху (зокрема, викрадає автомобіль, їде на ньому з бару та спалює його).

Окрім застереження на початку відео «16+», ми також застерігаємо всіх, хто мріє про таких дівчат словами: «Дияволиця» – з тобою обман. Краще забути – краса – то туман», – розповів В’ячеслав.

Також він запевнив, що під час зйомок кліпу спалили справжню «Mazda 6».

«Вона була не розмитнена і зрештою її довелося купити. На цю справу знайшовся спонсор. Майданчик, де її спалювали, був спеціально підготовлений. Потім її загасили вогнегасниками. Ніхто окрім машинки, звісно, не постраждав. Зате вона тепер увічнена у відео. Все заради творчості!», – пояснив В’ячеслав.

Ірина Осташко

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button