Культура

Ніжинський ансамбль бального танцю привіз нагороди з міжнародного фестивалю-конкурсу

Днями до рідного Ніжина з вагомими нагородами, пам’ятними подарунками та незабутніми враженнями повернулися юні обдарування Ніжинської хореографічної школи – учасники Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» ім. Яремче, що відбувався 8-16 січня 2024 року.
Про це повідомляють у Ніжинській хореографічній школі.
Учні 7 класу Ніжинської хореографічної школи – учасники Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Шанс» /балетмейстер Ірина Мірошник/ та Зразкової аматорської вокальної студії «Автограф» /керівник Ігор Дяконенко/ – гідно представили рідну школу та місто на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» і вибороли вагомі творчі нагороди:
Диплом Лауреата І ступеня – ЗААБТ «Шанс» /керівник І.Мірошник/
Диплом Лауреата ІІІ ступеня – Софія Лозова та Валерія Ухо – солістки ЗАВС «Автограф» /керівник І.Дяконенко/
Учасники Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» не приховують радості від творчих перемог.

«Безсумнівно, всі ці здобутки – результат наполегливої та злагодженої роботи дирекції Ніжинської хореографічної школи, талановитих педагогів, обдарованих дітей і їхніх батьків. Щира вдячність усім!!! Зокрема, й організаторам фестивалю-конкурсу «Алегро Карпат», які зробили все для того, щоб участь у цьому мистецькому заході запам’яталася його учасникам на все життя.
Графік проведення фестивалю був дуже насиченим: конкурсні виступи, різноманітні екскурсії, прогулянки в гори, катання на санчатах і ще багато чого цікавого», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button