Культура

Носівському хору «Васильки» – 30 років (Фото)

У Носівці відбулося справжнє музичне свято – концерт «Народного художнього колективу хору «Васильки» імені В.Бурноса Носівської міської гімназії. Колектив є лауреатом та володарем гран-прі багатьох Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів і фестивалів.

Керівники хору Наталія та Сергій Євсовичі впевнені, що для колективу 30 років – це чимало, але водночас це – чудовий вік, коли вже є досвід і багато досягнень іще попереду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три золотих та одна бронзова нагороди чемпіонату України з велоспорту-маунтенбайку в медальній скарбничці області

У пресслужбі Носівської міської ради повідомили, що в далекому 1991 році почалася кропітка робота: відбір і прослуховування діточок молодших класів, які мали слух і вокальні здібності. З кожним роком хор поповнювався новими дітками, для занять хору виділили кабінет, він вважається одним із кращих в області, звідти й зараз лунають дзвінкі дитячі голоси. Історія колективу багата на різні події: репетиції, конкурси, фестивалі, подорожі з концертами, пошиття сценічних костюмів, цікаві зустрічі. На базі хору було створено вокальні ансамблі: фольклорний ансамбль «Чебреці» й естрадний ансамбль «Фантазія».

Випустилися чимало яскравих солістів, кожен із них вирізняється своїм неповторним тембром голосу та діапазоном.

У хорі вже виросли цілі покоління, випускники приводять своїх малят, а це означає, що колектив живе.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button