Культура

Пише пісні та запалює закордонну публіку: чернігівська співачка розповіла про свій шлях до популярності

Чернігівська співачка Алла Гаркуша вже 10 років на професійній сцені. На її рахунку чимало творчих здобутків і перемог.

Алла Гаркуша є солісткою Міського палацу культури. Вона – лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Та дівчина не лише співає, а й сама пише пісні.

Так, 10 вересня відбувся реліз її англомовної пісні «Let me go» на всіх цифрових платформах. Його можна прослухати за посиланням https://garkusha.fanlink.to/letmego.

Трек уже набуває неабиякої популярності. Його оцінили користувачі соцмереж. Виник навіть справжній танцювальний флешмоб #AGletmego, який спричинила пісня «Letmego». У ньому беруть участь не лише професійні танцівники, а й звичайні люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка презентувала свою нову запальну пісню

«Разом зі своєю командою ми маємо великі плани на подальшу долю цього треку, а також розраховуємо й надалі створювати власні матеріали та радувати своїх шанувальників», – пояснює співачка.

Сингл «Let me go» не перший у творчому доробку Алли Гаркуші. Її дебютною піснею став україномовний трек «Мій день», після чого співачка почала працювати в авторському напрямку та створювати власну музику. Восени 2019 року на цю пісню був створений ремікс, який потрапив на всеукраїнські радіостанції і мав широку ротацію.

Загалом же творчий шлях Алли Гаркуші розпочався ще у 2010 році з конкурсу «Чернігів має таланти». Саме участь у ньому поклала початок сольній кар’єрі співачки. Як пояснює сама дівчина, вона цього не очікувала, адже на той момент була студенткою чернігівського вишу та планувала пов’язати своє життя з історією та правом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикли, конкурси та рок-н-рол: чернігівська співачка поділилася секретами красивого голосу (Фото)

 «Я рада, що життя так склалося на той момент, я вдячна людям, що опинилися поряд зі мною і підтримали мене», – ділиться Алла Гаркуша.

Співачка постійно займається саморозвитком. Вона закінчила Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Музичне мистецтво» і здобула вищу профільну освіту.

Своїми виступами співачка радує і закордонних слухачів. Артистка вже встигла побувати в таких країнах, як Ізраїль, Кіпр, Ліван, Єгипет, Молдова, Китай. За її словами, цей список вона продовжуватиме і надалі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button