Культура

Постанову “Українська душа” презентували у День Незалежності України

У День Незалежності України, 24 серпня 2024 року, на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру володарювала “Українська душа” у постановці Олександра Сєроштанова та Марини Маккей за ідеєю Оксани Кравчук чудова музична казка, яка не могла не зчарувати глядачів.

Як це — втратити душу, свою українську душу?.. Так, головна героїня казки Мелашка каже, що вона справжнісінька українка: “Та не тільки тому, що в Україні народилася, а тому що безмежно люблю свій рідний край”. Але зустріла вона в лісі Оха, чарівника-лісовичка, і забула сама себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: фотографиня Наталія Самоненко

І файна ґаздиня Маруся, і Мавка, і Лісові Злидні, і Русалка, і дужий Козак — всі намагаються допомогти дівчині. Хоче та зрозуміти — яка вона, справжня українська душа: працьовита, квітуча, сповнена любові, хоробра? Всі допомагають Мелашці — і юні глядачі в першу чергу!

У постановці беруть участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор” — Світлана Києвицька, Яна Сидоренко, Світлана Примак, Ксенія Трубіна, Дмитро Костенко, Світлана Кугук-Головач, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус, Ангеліна Костенко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button