Культура

Школяр із Чернігівщини отримав гран-прі багатожанровго конкурсу

Школяр Леонід Луцук із села Стольне, що на Чернігівщині, в позитивному значенні слова відзначився на всеукраїнському багатожанровому конкурсі «Святкова зоря» в м.Дніпро. Адже здобув там найвищу нагороду – гран-прі. Як відбувалися конкурсні перипетії, журналісту ЧЕline розповів батько талановитого школяра – Олег Луцук. До речі, відомий гончар.

«Організатори цього конкурсу звернулися до мене з пропозицією стати членом журі. Але я відмовився, бо тоді хворів. Натомість вони запропонували, щоб учні взяли участь у конкурсі.

А син мій якраз наліпив свищиків. Оскільки це був заочний конкурс ми їх сфотографували і відправили фотографію. За кілька тижнів журі оцінило роботи, і ось маємо такий результат», – розповів Олег Луцук.

До титулу володаря гран-прі Леонід Луцук отримав приємні бонуси.

«Кубок, сертифікат на безкоштовну участь у подібному Міжнародному конкурсі, сертифікат на місяць занять англійською мовою і диплом. Дипломом також нагородили мене як викладача і директора закладу, в якому Леонід займається», – розповів батько школяра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківці відбулися 45 «карантинників»

Щодо подарунків, то пан Олег прогнозує, що сертифікат на вивчення англійської мови, скоріше за все, пролежить без діла. А сертифікат на участь у міжнародному багатожанровому конкурсі має стати в пригоді.

«Щоправда, до міжнародного конкурсу треба підготуватися, що син і робитиме», – зауважив пан Олег.

До речі, в арсеналі Леоніда – це не перша перемога.

«Він у італійському конкурсі фотографії виграв 50 євро, перемагав також у різних інших конкурсах – всеукраїнських, обласних і районних. До речі, перемагає не тільки він, а й багато інших наших учнів. Досить продуктивно працюємо», – пишається педагог.

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button