Культура

У Корюківці відбулися 45 «карантинників»

Пандемія та карантинні обмеження спонукають українців не просто сидіти вдома, а шукати нові способи організації цікавого дозвілля та духовного збагачення.

Схоже, що цю істину взяли на озброєння в Корюківському молодіжному центрі «КУБ».

«Вирішили проводити зустрічі з цікавими людьми, але у форматі онлайн. Кожен охочий міг, сидячи на дивані, провести з користю свій «карантинний» час! А почалось усе із зустрічей, на яких талановита корюківська молодь, а також друзі з Мени та Городні щовихідних упродовж місяця читали авторську поезію та співали відомі хіти! Потім Олександр Мара запропонував змінити формат і влаштовувати зустрічі з цікавими людьми у вигляді інтерв’ю ведучого з гостем і трансляцією на сторінці КУБу наживо, щоб усі охочі могли ставити запитання», – йдеться у повідомленні «КУБу».

Завдяки цій ініціативі глядачів надихали своїми історіями успіху в різних сферах життя 28 людей, так чи інакше пов’язаних із Корюківкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмова від алкоголю та планування нового відпочинку: як після свят зберегти ментальне здоров’я

«До проєкту долучилася і «старша» молодь під керівництвом Наталії Колабашкіної, яка протягом весняного карантину щоп’ятниці читала дітлахам наживо «Бабусині казки онлайн». Крім того, відбувалися і тематичні зустрічі, на яких порушувалися актуальні теми, приміром, про Бюджет участі та вибори!

Загалом отримали неоціненний досвід, який надихнув зробити проєкт постійним, поки триватиме карантин, із ведучими Онищуком Володимиром та Голуб Лілією. Адже за численними відгуками та в середньому 3-4 тис. переглядами кожного відео, бачимо, що проєкт справді вдався цікавим, добрим і по-домашньому теплим», – зазначають активісти.

Важливо, що корюківський досвід ввійшов до українських і польських збірників успішних ініціатив у роботі в громаді в часи пандемії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото «КУБу»

Ще статті по темі

Back to top button