Культура

«Сіверські клейноди» відзвітували у філармонії (Фото)

Справжнє свято дитячої творчості відбулось 3 червня в Обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Дитяча мистецька студія Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» на чолі з директором – заслуженим діячем мистецтв України, художнім керівником, головним диригентом Сергієм Вовком і завідувачем студії Ольгою Мадзюк, представили потужну звітну концертну програму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капела бандуристів дала концерт до Дня Соборності України

Вокально-хореографічні композиції змінювали одна одну під гучні оплески глядачів. Діти співали щирі українські пісні, які заряджали всіх присутніх позитивом і гарним настроєм. Танцювальні номери також були драйвові і сучасні.

Треба зазначити, що дитяча мистецька студія оновлюється, і на перспективу й надалі розширюватиме інші напрямки діяльності. Так, уже цього року кілька дітей опановували клас комп’ютерного дизайну і досягли неабияких успіхів: власноруч створили рекламну продукцію студії.

Високопрофесійний викладацький склад постійно працює над оновленням репертуару та навчальних програм. Загалом студію відвідують близько 100 дітей, віком від 4 до 16 років. Завершальним акордом феєричного дійства стало вручення свідоцтв про закінчення навчання випускникам, а їх цього року шестеро. Прозвучали вітальні слова викладачів для всіх учасників свята!

Ще статті по темі

Back to top button