Культура

Тартак відвідає Чернігів із концертом «Історія триває» (Афіша)

Після двох аншлагових концертів у Києві наприкінці минулого року, що були присвячені 20-літтю гурту, 21 квітня Тартак завітає з програмою «Історія триває» до Чернігова.

Виступ відбудеться в міському Палаці культури, початок о 19:00.

На прихильників, як завжди, чекають три години драйву, шаленої енергії та улюблених хітів, оскільки в програмі звучать найважливіші та найзнаковіші пісні із творчості гурту з усіх 8 альбомів.

«За 20 років свого існування «Тартак» створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати іншим — не менш гідним. На ювілейному концерті в Києві та в турі по інших містах ми хочемо на якийсь час попрощатися з багатьма старими піснями, зігравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них узагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти», – розповідає Олександр Положинський про концерт «Історія триває».

Нагадаємо, що наразі Тартак працює одразу над двома новими альбомами. Один із них буде альбомом дуетів, у якому хлопці сміливо експериментують і зі звучанням, а інший – у звичному для прихильників тартаківському стилі.

17760458_714785385360998_129917045_n

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button