Культура

У бібліотеці Короленка відкрилася виставка фотохудожників

Наприкінці лютого в читальній залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка  (просп. Миру, 41) відкрилася звітна виставка світлин Чернігівської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У музеї Коцюбинського відкрилася виставка «Кам’яна сюїта Флоріана Коцюбинського» (Фото)

На виставці, яку можна переглянути в бібліотеці протягом лютого–березня, представлено 45 світлин 15 авторів. Цього року різноманіття жанрів просто вражає: пейзаж, портрет (включно з художнім і психологічним), натюрморт, анімалістика, макро, абстракція, стрітфото, тревелфото, філософські та сюжетні світлини.

Згідно з інформацією організації, загалом протягом 2020 року ЧОО НСФХУ провела такі заходи: звітну фотовиставку світлин за 2019 рік членів і кандидатів Спілки в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка, онлайн-фотовиставку з нагоди 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; тематичні фотоконкурси до Всесвітнього дня фотографії; фотовиставку, присвячену Всесвітньому дню фотографії, в Чернігівському обласному художньому музеї ім. Г. Ґалаґана.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button