Культура

У Чернігові презентують виставку до 40-річчя Чернігівської дитячої художньої школи

Чернігівська дитяча художня школа починає свій відлік із 1978 року. Навчальний процес проходить відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів, здібностей вихованців, з урахуванням їхнього віку, психофізичних особливостей, стану здоров’я. На художньому відділі передбачено навчати таких базових предметів з образотворчого мистецтва: «Рисунок», «Живопис», «Композиція», «Скульптура», «Історія мистецтв», пленерна робота і літня навчальна практика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Голлівуді» відкрилась виставка трансформерів: роботи і діти запалювали під ритми Монатика

Сьогодні у школі викладають як відомі українські художники, члени Національної Спілки художників України так і молоді викладачі з фаховою спеціалізованою освітою, які створюють справжню ділову творчу атмосферу навчального закладу, де повага до учнів, професіоналізм і людяність є визначальними чинниками усього обсягу навчально-виховної роботи.

Творчі традиції Чернігівської дитячої художньої школи є запорукою її впевненого розвитку в майбутньому.

Експозицію виставки налічують приблизно 120 учнівських творчих робіт. Для дітей це радісна, зворушлива подія, своєрідний звіт про результати творчої діяльності. Роботи передають дитячу безпосередність і настрій  юних художників.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 2 листопада о 15:00 за адресою: Музейна, 6.

Виставка працюватиме до 18 листопада.

з 10.00 до 18.00 без перерви та вихідних.

Ще статті по темі

Back to top button