Культура

У філармонії відбулася прем’єра новорічної історії “Навколосвітні пригоди Сніговика”

Настав час різдвяно-новорічних свят. І традиційно о цій порі Чернігівський обласний філармонійний центр радо приймає численних юних глядачів та їх батьків, які готові поринути у чарівний казковий світ, який для них підготували артисти філармонійного центру. І, як завжди, з прийдешніми святами їх вітає Святий Миколай та казкові герої.

16 грудня відбулася прем’єра новорічної історії “Навколосвітні пригоди Сніговика”. Сніговик Сніжок, за порадою своєї приятельки ворони Карліни Карлівни, вирушає на Північ, побоюючись сонця. Та натрапляє на злу Маліфісенту — і в підсумку опиняється то в Єгипті в гостях у Клеопатри, то на Сході — у Жасмін і Аладдіна. І тільки завдяки чарівниці Ельзі, яку він зустрічає, таки діставшись Півночі, він повертається додому, аби зустріти з друзями різдвяно-новорічні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарувати дітям щасливі емоції: солодкі подарунки для дітлахів прифронтових територій України від чернігівців (Відео)

Новорічна історія “Навколосвітні пригоди Сніговика” — яскрава, мудра, наповнена прекрасною музикою. Її подарували глядачам артисти філармонійного центру Іван Гладков, Світлана Києвицька, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Марина Маккей, Анна Михневич, Яна Сидоренко, Олександр Сьомченко, Ксенія Трубіна та Театр танцю “Екватор” — Катерина Велика, Тетяна Герус, Артем Коптель, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Back to top button