Культура

У громаді на Чернігівщині пройшов благодійний концерт (Фото)

21 квітня відбувся благодійний концерт вихованців Талалаївського Центру дитячої та юнацької творчості «Ми вільні діти вільної країни».

До уваги глядачів були представлені чудові, яскраві художні номери хореографічного колективу «ІМПУЛЬС» (кер. Ліна Ткаченко) і учасників вокального гуртка (кер. Лариса Сердюк). Про це повідомляють у Талалаївській селищній територіальній громаді.

«Почалося свято із вітальної постановки на Великодню тематику. Розчулив глядача номер у виконанні ведучої концерту Діани Шульги, присвячений всім загиблим дітям України, маленьким і дорослим.

Кожне слово сценарію і кожен номер художньої програми був просякнутий болем, який принесла війна, і негаснучою вірою в Перемогу, ЗСУ, рідну країну. Фінальний номер у виконанні Діани Шульги і Юрія Штима та всіх учасників колективу «ІМПУЛЬС» підсумував головну думку, яку прагнули донести всі організатори і учасники дійства: Ми — Світло, а Світло завжди перемагає.

У фойє працювала виставка дитячих малюнків вихованців гуртка образотворчого мистецтва (кер. Діана Шульга), гуртка «Креативне рукоділля» (кер. Валентина Науменко), гуртка «Художня вишивка» (кер. Лариса Сердюк). Також були представлені експонати музею ЦДЮТ, які передали волонтери і військові. Зібрано кошти в сумі 14 735 грн та перераховано на волонтерський рахунок Мироненка М. І.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button