Культура

У Ніжині обрали найкрасивішу дівчину

23 жовтня в Ніжині вже вдруге відбувся конкурс творчості та краси «Красуня Ніжина – 2016». Його засновники та автори – керівники «Арт модель студії» Ірина Кириченко та Наталія Ландар.

Примітно, що на конкурсі оцінювали не лише зовнішню красу конкурсанток, а й інтелект, зокрема, враховували активну життєву і громадську позицію та розуміння ролі жінки в сучасному суспільстві.

Як і на кожному конкурсі краси, дівчата демонстрували красиві сукні та свої таланти. Журі довелося непросто. Але все ж таки з-поміж усіх конкурсанток вони обрали найгарнішу і найталановитішу. «Красунею Ніжина — 2016» стала Вероніка Шугай. Корону їй вручила володарка титулу «Красуня Ніжина — 2015» Аліна Фуштей. Без звань і нагород не залишились й інші дівчата.

«Красуня Ніжина Грація» Валерія Устінова

«Красуня Ніжина Вишуканість» Вікторія Черненко

«Красуня Ніжина Чарівність» Анна Березинець

«Красуня Ніжина Туризм» Катерина Повисша

«Красуня Ніжина Талант» Аріна Манчак

«ІІ віце-красуня Ніжина» Аріна Манчак

«І віце-красуня Ніжина» Ангеліна Таран

Відповідно до результатів інтернет-голосування обрано «Красуню Ніжина Фотомодель» Ангеліну Таран.

Також уже традиційно учасниці конкурсу обирають «Красуню Ніжина Конгеніальність». Цього року нею стала Вікторія Охріменко.

«Красунею Ніжина глядацьких симпатій» стала Ангеліна Таран.

Організатори подякували всім, хто підтримав проект «Красуня Ніжина», та всім глядачам, які розділили свято краси і творчості.

І наостанок, як зазначила організатор конкурсу Ірина Кириченко, на зібрані кошти за квитки в Ніжині започаткують Музей огірка.

Ще статті по темі

Back to top button