Культура

У Сновську з виставою побувала народна артистка Ада Роговцева (Фото)

У суботу, 8 лютого, на сцені Сновського будинку культури відбулася вистава «Схоже на щастя» за участі знаменитої української акторки Ади Роговцевої.

Зал був заповнений майже весь, адже глибинці не завжди щастить побачити таких великих артистів! Клод у спектаклі зіграла народна артистка УРСР, Герой України Ада Роговцева, а роль Марго – заслужена артистка України Світлана Орліченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківчанка Тетяна Богомаз зіграла відьму в голлівудському фільмі

Подивитися іронічну комедію, яка вразила серця всіх глядачів, прийшли не тільки сновчани, а й приїхали жителів із сіл громади та сусідніх районів. Адже Ада Миколаївна – улюблениця всіх часів, і її ролі в кіно та гра на сцені не залишають нікого байдужим.

Філософська вистава у Сновську пройшла на одному подиху і змусила глядачів замислитися над стосунками різних поколінь і пошуками щастя. Зал аплодував стоячи!

Знаменитій акторці після виступу несли букети квітів, а вона залюбки фотографувалася і спілкувалася зі сновчанами. До речі, Ада Миколаївна – наша землячка, вона народилася в Глухові Чернігівської області (нині Сумська область).

Слова вдячності за приїзд до Сновська і чудову виставу висловив і міський голова Олександр Медведьов та подарував троянди Аді Роговцевій.

Зустріч із видатною актрисою України для жителів громади організував відділ культури і туризму Сновської міської ради на чолі з Наталією Добненко.

Сновська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button