Культура

У Сосниці відкривається виставка політичних та антивоєнних карикатур (Фото)

У п’ятницю, 8 липня, в Сосниці відкривається виставка політичної й антивоєнної карикатури «Ассоль вже не та…», що вперше була представлена місяць тому в Миколаєві й відтоді мандрує Україною.

Репродукції унікальних малюнків будуть експонуватися в Сосницькій публічній бібліотеці (молодіжний простір, 1-й поверх) з 9:00 до 15:00. Далі виставка працюватиме з 11 до 15 липня.

Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Разом переможемо!»: на Чернігівщині діє культурний фронт

Виставка благодійна: всі кошти, зібрані під час експонування, будуть передані на потреби ЗСУ.

Малюнки виконані авторами з усіх куточків України (мало не найвідомішим серед них є Юрій Журавель, лідер українського гурту «OT VINTA!»), а також художників із закордоння (Ізраїлю, Німеччини, Франції і навіть із московії).

Звісно, малюнками ані перемогти, ані бодай спинити війну неможливо. Але зображені в уїдливо саркастичній формі сюжети й персонажі допомагають, сміючись, позбутися страхів і тривог війни, стати більш упевненими в собі й у нашій Перемозі. Та й просто посміятися над перекошеним обличчям північного параноїка-диктатора, над його вусатим посіпакою і переляканими поплічниками, над недолугими солдатами-«асвабадітєлями» ні для кого не буде зайвим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сосницька громада

Ще статті по темі

Back to top button