Культура

Український ерудит: у Ніжині відбулась інтелектуально-розважальна гра (Фото)

Інтелектуально-розважальна гра «Український ерудит» відбулася в Ніжинському будинку дітей та юнацтва до Дня української писемності та мови.

Організатором заходу виступили Управління освіти та Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників. Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

До участі в грі долучилися педагогічні колективи всіх закладів загальної середньої освіти Ніжина. Цікавою та змістовною виявилася гра: 15 команд упродовж двох годин показували свою ерудованість та глибокі знання рідної мови, пройшовши всі 9 конкурсних етапів. Усі учасники заходу отримали безліч позитиву та чудових емоцій від сьогоднішньої інтелектуальної гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщину показали в повнометражному документальному фільмі 

Усі команди були відзначені Подяками Управління освіти та подарунками від Благодійного фонду «Копиця». А творчі номери від вихованців Будинку дітей та юнацтва порадували всіх присутніх.
Такі заходи, як сьогоднішній, ще раз нагадують, що нам випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю. Наша мова – це наша зброя. І ми повинні усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button