Культура

Відома письменниця Олена Печорна написала чергову книжку

Відома українська письменниця, наша землячка із Михайло-Коцюбинського Олена Печорна порадувала приємною новиною – на світ з’явилася її чергова книжка.

«Ну от, друзі. За місяць ви зможете взяти до рук книжку, з якою в мене сталося стільки «вперше», що годі перерахувати. Я обов’язково розповім вам про неї, обіцяю, а поки скажу лише одне. Цю драматичну історію писало саме життя, авторці лишилось хіба що «вдягнути» прожите й пережите у слова. Що з того вийшло? А скоро дізнаєтеся. Вже зовсім-зовсім скоро», – зазначає Олена Печорна на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома письменниця Олена Печорна привідкрила завісу нової книги та планів на літо

Книга під назвою «У затінку земної жінки» з’явиться в продажу з 29 червня.

194453131_519869805726972_5149245559858840260_n

«Ще місяць тому Жанна працювала журналісткою в столичному глянцевому журналі. Та через фінансові труднощі вони з чоловіком вимушені були переїхати в село, до батьків Максима. Жанна почувалася там чужинкою, що лишилася сам на сам із власними сумнівами. Раптова пропозиція роботи спрямовує її в невеличке село Горбове. Багато років тому доля привела сюди ще одну жінку. Тоді, у спалахах Першої світової, уроджена австрійка Франциска закохалася в українського полоненого Захара і згодом вирушила разом з ним до далекого чужого краю. Як виявилося, назустріч пеклу Другої світової та нелюдським випробуванням. А одного дня ця чужинка, «німка», стала спасителькою та берегинею Горбового… Чи допоможе Жанні історія незламної і чуйної Франциски вийти на світло із затінку власних сумнівів? Щоб не опустити руки та знайти оте загадкове жіноче щастя, про яке мріє кожна земна жінка», – анонсують книжку у видавництві «Клуб сімейного дозвілля».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button