Культура

Юних модниць із Сновська запросили до Парижу та Мілану

Нещодавно в Києві відбувся XVIІI фестиваль дитячої моди «Зимові візерунки», який проходив в ТРЦ «ART-MALL». Талановиті дизайнери з різних куточків України мали можливість продемонструвати там свої колекції.

Всього в показі взяли участь 120 моделей з 9 до 19 років. Колекції були представлені в чотирьох напрямах: етно-стиль, арт-мода, прет-а-порте та аксесуари.

Представити загалу свою колекцію вирішила і дизайнер, хореограф, режисер, керівник театру танцю та моди «Fashion Zone» Євгенія Гордюк. До речі, це був єдиний дизайнер з провінції, якому вдалося здивувати не лише глядачів, але і журі.

Вона представила глядачам  дві колекції в стилі прет-а-порте «Перламутровый бриз в морском стиле» та зовсім нову «Girls in black» в готичному стилі, а також колекцію шляпок у номінації аксесуари «Кокетливий рай шляп».

мУ всіх цих номінаціях дизайнерка виборола перші місця, обійшовши своїх конкурентів зі столиці та інших великих міст України.

Оцінювали творчість та креативність дизайнерів, а також роботу моделей найвідоміші та професійні члени журі, серед яких засновник наукової школи прогнозування моди в Україні Ліана Білякович, координатор платформи розвитку і підтримки дизайнерів «New fashion zone» Олеся Тарасенко, засновник суспільної  організації «ArtFoundation» Наталія Білевич, а також відомі моделі та редактори престижних журналів.

Євгенія Гордюк зі своїми вихованцями отримала запрошення на участь у показі, який відбудеться у Мілані та Парижі.

Своїми досягненнями дизайнер вкотре доводить, що у такому маленькому містечку як Сновськ є дуже багато талановитих та креативних дітей. І дуже важливо вчасно помітити цей талант та розвивати його далі.

Джерело: тижневик «Промінь»

Ще статті по темі

Back to top button