НовиниСуспільство

ДТП із трьома загиблими на московській трасі: водію автобусу повідомлено про підозру

Прокуратурою Чернігівської області 44-річному водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Як з’ясувалося,  керуючи автобусом «Neoplan» на автодорозі «Кіпті-Глухів-Бачівськ», підозрюваний порушив Правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу для руху та в подальшому допустив зіткнення з сідловим тягачем «Ivego» з напівпричепом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з потерпілих у жахливій ДТП на московській трасі оприлюднив відео аварії

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди загинуло троє пасажирів автобусу. Ще 14 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до лікувальних закладів області.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Проведення слідчих дій, спрямованих на встановлення обставин злочину, триває.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокурорами регіональної прокуратури. Хід його розслідування взято на контроль керівництвом прокуратури.

За скоєне водію загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button