Економіка

Тарифна правда: як влада Чернігова пошила в дурні ціле місто

Протягом останніх років у Чернігові відбуваються речі, які, мабуть, не здатен пояснити жоден екстрасенс. Утім, цього разу ми не будемо розповідати про колосальні суми з міського бюджету на фонтани, про неякісно реконструйовані підземні переходи та сквери, сотні мільйонів на невеличкі шматки дороги, крихку карму скляних зупинок громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Атроніада під мікроскопом»: вся правда про досягнення мера

Цими справами рано чи пізно все ж доведеться зацікавитися правоохоронним органам.

А зараз хочемо розповісти історію про команду «професіоналів» і 300 000 «дурнів». Прикро, але «дурнями» цих людей зробили і продовжують робити якраз оті «професіонали». В основі цієї правдивої, але дуже гіркої історії лежать гроші – тарифи на тепло. Дуже болюча тема, правда?

Ніхто не заперечуватиме, що протягом останніх років у Чернігові за тепло приходять платіжки, на які людям із хворим серцем краще не дивитися? Тарифи дійсно космічні!

тариф_тепло

Здивовані? Так, це дійсно правда! У Чернігові найвищі по всій Україні тарифи на опалення!

До речі, якщо порівняти середній розмір зарплати чернігівців за минулий рік (6 656 грн.), то виходить плачевна ситуація – у нас НАЙНИЖЧІ зарплати в Україні.

середня зп

На тлі цієї математики ситуація має вигляд, м’яко кажучи, знущання над чернігівцями.

І, мабуть, ні для кого не секрет, що влада Чернігова «не винна і не має жодного стосунку до підвищення тарифів у місті». Принаймні так кажуть людям. Мовляв, влада на місцях не може жодним чином впливати на це – винна суто Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

А тепер сюрприз! Вашій увазі виступ заступника чернігівського міського голови Андрія Черненка (на цю нараду він був делегований мером) перед Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

От вам і вся правда!

Почули позицію Чернігівської міської ради?

Чому чернігівці платять такі колосальні суми за опалення?

Відповідь формулюйте самі!

До речі, тарифна тема для Владислава Атрошенка була цікавою завжди. Ще народним депутатом він завжди голосував за підвищення тарифів для населення.

за

Отакі реалії нашого з вами життя. Тепер ви знаєте правду!

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Ат куда ваше средний? Если бюджетники получают в половину меньше,или вы зарплаты чиновника считаете

  2. НАПОМНЮ. Есть ещё и странная, продвигаемая Атрошенком и «Облтеплокомуненерго» «Инвестиционноя программа», по Масанам. Стоимостью 30 млн 298 тисяч… Хотя за 27 летний строк эксплуатации на замену данного уч.инж.коммуникаций УЖЕ СОБРАНЫ т.н. «амортизационные отчисления».
    НО ГДЕ ОНИ ? Прокуратура, будь-ласка, помоги черниговским «деятелям» их найти.
    С соотв. статьями и «сроками».
    Атрошенко же, как обычно всем своим «инвесторам» предлагает это дело снова провернуть за счет карманов горожан…

  3. Журналисты молодцы, Челайн всё больше нравится!!!

  4. Власть — уроды! Главный урод Чернигова — Атрошенко и КО!

Back to top button