Суспільство

«Атроніада під мікроскопом»: вся правда про досягнення мера

*Блог скрупульозних аналітиків

Кільки днів тому Чернігів сколихнула феноменальна приємна новина – міський голова Владислав Атрошенко став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року». Місто ще не вийшло з позитивного трансу від перетравлення новини про урядову нагороду сансея освіти міжгалактичного рівня Василя Білогури, як маємо черговий здобуток.

Хочеш не хочеш, а треба пишатися тим, що наш мер отримав таку важливу нагороду. І нічого страшного, що Чернігову від цієї таблички користі, як Ілону Маску від цехів Обухівського заводу дріжджів. Тут головне сам факт! Міський голова – людина року! Це вам не дешеві казки про утилізацію комуністичного постаменту за ціною трикімнатної квартири в столиці. Тут все серйозно – епохальне звання людина року!

І дуже образливо, коли нашого демократичного, чесного і відкритого мера заздрісники намагаються дискредитувати і очорнити. Мовляв, за що йому ця нагорода? Адже розвів корупцію небувалих масштабів і на фоні інфраструктурних марафетів набиває собі кишені.

Справедливості заради ми вирішили підготувати аналітичний дайджест досягнень Чернігівського міського голови, аби кожен зрозумів, що його визнали «Людиною року» не випадково.

А щоб вам цікавіше було читати, ми підготували своєрідний ТОП-список досягнень Владислава Атрошенка.

  1. Сумнозвісний шматок дорожнього покриття на Кордівці довжиною 900 метрів за 17 мільйонів гривень. Цей грандіозний проект в народі назвали «Золота дорога». Мабуть, у мера до всього «золотого» особливе ставлення, адже вартість недокілометра до міського пляжу зросла до 23 мільйонів.
  2. Постійні багатомільйонні вливання з міської казни в реконструкцію міського пляжу «Золотий берег», який на тривалий час взяв в оренду «інвестор». Але, очевидно, за новими правилами (писаними на Магістрацькій) слово «інвестор» означає – збирач плодів від різноманітних продажів, а не людина, яка інвестує в розвиток об’єкту. В даному випадку бачимо, що мер Чернігова дуже благородна людина – звільняє від фінансового навантаження бізнесмена.
  3. Реалізація новітнього проекту «Реконструкція підземного переходу біля готелю «Україна». Подейкують, що підземку реконструювали за секретними розробками Пентагону. Ванна плитка і слизька підлога – то спеціальний задум проектантів. Мета – дактилоскопічний збір даних ворожих агентів (шляхом сканування мікросканерами в плитці підошв внаслідок човгання по підлозі). Відеокамери є другою частиною системи – для розпізнавання обличчя. Не забувайте, що ми прикордонний регіон і агресор не спить, тому виявляти шпигунів – пріоритетне завдання.

З власних джерел нам стало відомо, що процес гідроізоляції насправді не був провалений. «Сльози підземки» – то насправді абсорбовані за новітніми технологіями з ґрунтових вод якісні етилові рідини. Найближчим часом, це елітне спиртне за дуже низькими цінами з’явиться в чернігівських супермаркетах. Продавати цей чудо-напій будуть лише після 22.00, щоб люди не купували фальсифікату десь в гаражах і не труїли себе.

  1. 108 мільйонів гривень на ділянку дороги по проспекту Миру від мосту до Катерининської церкви. Довжина – 4 кілометри. Тобто, 27 мільйонів гривень на «платиновий» кілометр. В Одесі, наприклад, 1 кілометр дороги роблять за 11 мільйонів. Не думайте погано – ніхто в Чернігові не розкрадає грошей. Як ви могли таке подумати? Люди роки крадіями не бувають. Просто у нас керуються принципом – все найдорожче і найкраще нам! Ви не смійтеся! Ми живемо в українському «Лас-Вегасі». До речі, ситуація з вогнями у стилі Лас-Вегасу також мала місце в Чернігові. Пригадайте фальшиві російські ліхтарі Кириченка за мільйони.

Про «здобутки» міського голови можна говорити багато. Сподіваємося, у скептиків тепер не виникатиме дурних запитань на кшталт «за що меру дали нагороду «Людина року»? Як бачимо – є за що.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. ну есть ещё и неоспоримы «достижения» Атрошенка в Истории и Культуре.историко-туристического Чернигова
    Это уничтожение Исторических жемчужинок Чернигова, например УНИКАЛЬНЕЙШЕЙ, ПАРАЛЛЕЛЬНОЙ УКРАИНСКОЙ ВЕТКИ ОБЪЕМНЫХ ВИТРАЖЕЙ «Tiffany».
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=145602579596282&set=p.145602579596282&type=3&theater

  2. Та й варто згадати, що міський голова Чернігова, будучи посадовою особою місцевого самоврядування, за 2017 рік заробив понад 60 млн грн. У 2016 році його доходи були скромніші — 24 млн грн.
    І як він зможе зрозуміти чернігівців, яким доводиться жити на місяць 5-6 тис. грн у середньому? Ми ж із різних галактик.

  3. Смішно. Одне не зрозуміло — Пентагон яким боком приплели? Чи до цих пір совок в голові: Навєкі с російскім народом?

  4. Закончится каденция мэра и НАБУ начнет разбираться. А может и раньше, всякое бывает.

  5. А «патриотический» разворот Богдана, благодаря которому Чернигов прогремел во всей Украине , во что обошелся? А «висяки» на площади в Новый год — что это было? В чем была креативная задумка? И за сколько?

  6. А уличные светильники, которые поржавели через пару месяцев?

Back to top button