ФК "Десна"

Десна поступилася Колосу на виїзді

Десна більш актвино розпочала матч, створивши кілька моментів біля воріт Колоса, а найбільш небезпечнимбув удар Артема Фаворова. Волинець зреагував на удар, і перевів мяч в стійку воріт. Небезпечно пробивав Богданов, Волинець зреагував на удар Дегтярьова. Колос майже не проводив своїх атак, але саме господарі поля і відкрили рахунок в матчі. Лисенко обіграв в штрафному мйданчику Імерекова і з близької відстані пробив Паста. 1:0.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі ФК «Десна».

Другий тайм знову більш активно розпочала Десна – момент Дегтярьова, удар Богданова, штрафний Калітвінцева, але знову без результату. Щоб змінити темп гри, тренер Колоса провів першу заміну – Ільтїн замінив Кожушка.  Олександр Рябоконь першу заміну провів на 63_й хвилині гри – Картушов заміст Западні.

На 71-й хвилині гри Десна зхнову несподівано пропустиила – го в активі Вільхамссона. Тренерський штаб Десни тути же провів подвійну заміну – Хльобас і Філіппов замінили кузика та Богданова. Втім, попри численні моменти, Десні так і не вдалося зрівняти рахунок. Поразка на виїзді.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button