СпортФК "Десна"

Фанатів «Десни» не пустили до Києва: ФФУ під посиленою охороною

Поліція заборонила в’їзд до Києва з Чернігова двом автобусам, у яких знаходилися уболівальники «Десни».

Сьогодні до будівлі ФФУ збираються прийти вболівальники чернігівського клубу. Це пов’язане з тим, що ФФУ не видала атестат «Десні», який дає право на участь в УПЛ у наступному сезоні.

18902090_1309993652447611_780866748_n

На цю акцію Федерація Футболу України відреагувала посиленою охороною. При цьому біля будівлі Будинку футболу перебувають усього п’ять уболівальників чернігівського клубу, бо поліція затримала інших уболівальників, які прямували до Києва на двох автобусах.

За словами представника «Десни», сьогодні біля стін Будинку футболу очікується близько 500 фанатів.

Зараз же Будинок футболу охороняють близько 200 правоохоронців. Представників чернігівського клубу не пускають всередину, попри їхнє бажання поговорити з кимось із керівництва ФФУ з приводу ситуації, що склалася з невидачею атестата.

Наміри уболівальників є дуже серйозними. Вони планують продовжувати акцію, допоки клубу не пояснять причин, через які їм не було видано атестат.

18871373_1309993609114282_880613515_n

На акцію, яка проходить біля будівлі ФФУ, приїде й капітан «Десни» Вадим Мельник, який пропускає сьогоднішню гру проти «Іллічівця». Примітно, що подібний протест також проходитиме в Маріуполі, де чернігівська команда й зіграє в заключному 34-му турі Першої ліги.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що замість «Десни», яка вийшла в УПЛ за спортивним принципом, місце в елітному дивізіоні займе «Верес». Це пов’язане з тим, що рівненський клуб, на відміну від чернігівського, отримав атестат і має право на участь у наступному сезоні української Прем’єр-ліги.

У результаті цього рішення виконавчий директор «Десни» Ігор Ушарук того ж дня заявив, що клуб подаватиме апеляцію на рішення ФФУ про невидачу їм атестата на участь у Прем’єр-лізі наступного сезону.

Нагадаємо, «Верес» поступається «Десні» (3-тє місце проти 2-го) в таблиці нинішнього розіграшу Першої ліги 6 очками, хоча більшу частину сезону випереджав чернігівську команду.

Джерело: sportarena.com

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button