ФК "Десна"

«Десна» розраховує на підтримку вболівальників у завтрашньому матчі

Уже завтра на чернігівську «Десну» чекає кубкова битва з луганською «Зорею». На жаль, у цьому матчі нашій команді не зможе допомогти Максим Банасевич. Ми поговорили з чернігівським півзахисником про його здоров’я, про те, наскільки важко Максиму буде дивитися матч з трибуни і про те, за рахунок чого “Десна” може пройти далі.

– Розкажіть як себе почуваєте, що кажуть лікарі – коли зможете вийти на поле?

– Відчуваю себе набагато краще, ніж у перший день після того як отримав травму. Лікарі кажуть, що на відновлення потрібно 10 днів. У найближчі дні зроблю УЗД – подивимося що воно покаже.

– Найближчий матч “Десна” проведе з Вашою колишньою командою “Зорею”. Наскільки сильно хотіли грати і наскільки складно буде дивитися цю гру з трибун?

– Звичайно, дуже хотілося б зіграти проти “Зорі”, мені є що доводити. Але так склалася ситуація. Може іншим разом вийде зіграти… Але нічого страшного. Головне, щоб команда виграла. Це буде найкращий подарунок для мене.

– Як думаєте, у чому козирі “Десни” у грі з “Зорею”?

– Контратаки. Я думаю, у нас добре виходить втікати у швидкі атаки. Думаю, цим ми і будемо користуватися. Але все залежить від тактики, яку оберуть тренери. Вони скажуть, що робити.

– Наскільки важлива буде для команди підтримка вболівальників?

– Звичайно, середа – не найвдаліший день, але початок матчу о 19-30. Хочеться, щоб люди приходили. Команді потрібна підтримка у такому складному матчі, завжди приємно грати, коли відчуваєш підтримку людей. Тим більше, в Чернігові прекрасні вболівальники, тож впевнений, що і завтра вони нам також допоможуть.

Джерело: сайт ФК «Десна»

Ще статті по темі

Back to top button