ФК "Десна"

Домашня поразка «Десни»

Свій останній домашній матч в цьогорічному розіграші української Прем’єр-ліги з футболу чернігівька «Десна» проводила проти футбольного клубу «Олександрія». «Деснянці» продовжують боротьбу за нагороди першості, а тому, саме «сіверянам» було вкрай важливо набоати максимум очок в рідних стінах.

Поєдинок розпочався з дуже небезпечної атаки олександрійців, яку в останній момент зумів зупинити чернігівський захисник, вибивши м’яч з під ніг суперника вже в декількох метрах від власних воріт.

На 9-й хвилині матчу, після серії кутових, дебютним голом у складі «Десни» відзначився Йонас Тамм, зумівши точно пробити головою у ствір воріт олександрійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Десна” не зіграє у рідних стінах історичні для клубу єврокубкові поєдинки

На 17-й хвилині гольовий момент виник і для гостей. Небезпечний удар головою по воротах Євгена Паста після подачі з кутового завдавав Олесандр Мельник, однак м’яч пройшов вище за поперечину.

В першому таймі було багато боротьби на футбольному полі. В одному з моментів арбітр призначив небезпечний штрафний удар біля воріт чернігівської «Десни».

Захисники невдало відбили постріл зі стандарту й першим на добиванні був Дмитро Шастал, який потужним ударом «зняв павутиння» з дальної «дев’ятки» воріт господарів, зрівнявши рахунок у матчі. Сталося це на 32-й хвилині матчу.

За нічийного рахунку команди й пішли на перерву.

З початком другого тайму «деснянці» почали активно йти у наступ на ворота гостей з Олександрії.

На 57-й хвилині невдало намагалися зробити положення поза грою захисники «Десни» й Богдан Мишенко, вийшовши віч-на-віч з нашим голкіпером, зумів забити другий гол для своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» – «Шахтар»: огляд матчу

А вже за три хвилини Максим Задирака довів рахунок до 3:1 на користь «Олександрії». Здобувши комфортну перевагу гості відійшли в глуху оборону, яку чернігівцям так і не вдалося розхитати.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу гостей з рахунком 1:3.

Таким чином очковий доробок чернігівської «Десни» залишився незмінним — 55 очок й 4 позиція у турнірній таблиці. В паралельному матчі київське «Динамо» перемогло луганську «Зорю», тим самим «ховаючи» всі шанси «сіверян» на підсумкову другу сходинку у чемпіонаті. Заключне протистояння очікує чернігівців вже цієї неділі, 19 липня. «Десна» завітає в гості до Запоріжжя, де зустрінеться з луганською «Зорею» й побореться за «бронзове» місце. Саме після цього матчу й стане зрозумілий остаточне положення команд у турнірній таблиці.

108988496_208812740433037_7036335302294102331_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button