ФК "Десна"

ФК «Десна» завтра зустрінеться із клубом «Львів»

Матч «Десна» – ПФК «Львів» відбудеться 17 березня о 17:00 на стадіоні ім. Ю. Гагаріна у Чернігові і транслюватиметься на телеканалі «Футбол 1».

Головним арбітром зустрічі призначено Дмитра Кутакова з Київської області. Допомагатимуть його асистенти арбітра Віктор Матяш (Донецьк) та Олександр Жуков (Харків), четвертий арбітр – Денис Шурман (Київська обл.).

Спостерігач арбітражу — Віктор Дердо (Чорноморськ). Делегат ФФУ — Геннадій Прокопович (Чернігівська ОФФ).

Саме підсумки цього протистояння (у купі з результатами матчів «Маріуполя» та «Ворскли») повинні визначити: чи потрапить «Десна» у шістку кращих команд Прем’єр-Ліги, і чи зможе вже у дебютному сезоні боротися за Єврокубки?..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч «Ворскла» – «Десна» завершився безгольовою нiчиєю

Розклад перед останнім матчем першого етапу чемпіонату України наскільки простий, настільки ж і складний. Для того, щоб потрапити у заповітну шестірку «Десні» потрібно переграти прямого конкурента – «Львів». Але і цього може не вистачити, якщо в інших матчах туру «Карпати» вдома поступляться «Маріуполю», а «Ворскла» у гостях здолає «Арсенал-Київ». При цьому, самому негативному варіанті, «Десна» набере однакову кількість очок з полтавською командою, але «Ворскла» займе шосте місце, за рахунок перемоги в очному протистоянні з нашою командою в першому колі.

Правда певні шанси на 6 місце для «Десни» залишає й нічия: у такому разі, за умови поразки й «Ворскли», й «Маріуполя», полтавчан наша команда випередить за набраними балами, а «Маріуполь» – за кращими показниками особистих зустрічей.

І все ж у неділю чернігівська дружина повинна зробити все що від неї залежить, щоб претендувати на місце в шістці: потрібно перемагати.

 

 

Ще статті по темі

Back to top button