ФК "Десна"

Кияни розгромили чернігівську «Десну»

У 9 турі української Прем`єр-ліги київське «Динамо» перервало свою шестматчеву серію без перемог.

23 вересня, на НСК «Олімпійський» з рахунком 4:0 кияни розгромили чернігівську «Десну».

Перший тайм поєдинку хоч і пройшов за переваги «Динамо», але моментів біля воріт гостей було не так і багато. Варто згадати удари Миколи Морозюка та Віктора Циганкова.

На 45-й хвилині кияни таки забили гол. Після подачі стандарту Циганковим Микита Бурда ударом головою пробиває голкіпера «Десни» Євгенія Паста — 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Імереков – гравець ФК «Десна»

На старті другого тайму «Десна» мала гарний момент зрівняти рахунок, але після удару Дениса Безбородька м`яч влучає в штангу воріт «Динамо». Надалі вже в атаці було помітне лише «Динамо».

Після удару Циганкова з метрів десяти «Десну» рятує Паст, а після пострілу Сергія Сидорчука м`яч влучає в штангу воріт. На 68-й хвилині після прострілу Циганкова Беньямін Вербич забивав у порожні ворота — 2:0.

На 75-й хвилині удар з близької відстані Віталія Буяльського і Паст відбив, а повторний від Томаша Кендзьори залетів у сітку воріт — 3:0.

На 80-й хвилині на виході помилився Денис Бойко і Вербич вибив м`яча, що котився у порожні ворота. На 87-й хвилині хвилині рахунок став і зовсім розгромним. Класна комбінація Вербич-Циганков завершилася ударом останнього низом повз воротаря — 4:0.

Ще одного разу виручив «Десну» Паст після удару Миколи Шапаренка.

Джерело: УП

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button