ФК "Десна"

«Десна» втратила очки із аутсайдером першої ліги (Відео)

Чернігівська «Десна» на власному полі не змогла обіграти аутсайдера першої ліги. Підопічні Олександра Рябоконя несподівано поділили очки з «Тернопілем».

 З перших хвилин ігровою ініціативою володіли сіверські футболісти. Гравці «Тернополя» не встигали за атаками чернігівців, тому зупиняли їх не за правилами (0034 – 01:31-01:35).

Найнебезпечніший момент у середині першого тайму створила «Десна». Євген Чепурненко пробив точно у ближній кут, але голкіпер перевів м’яч на кутовий і врятував свою команду.

«Тернопіль» не відсиджувався в обороні, а й намагався створювати ігрові моменти біля воріт «Десни». Під завісу першого тайму гості ледь не відкрили рахунок. В останній момент Богдан Когут ліквідував загрозу і не дозволив м’ячу опинитися у сітці воріт.

Чернігівські фани гаряче підтримували свою команду, але «Десні» не вдалося відзначитися до перерви.

Після перерви «Десна» продовжувала володіти ігровою ініціативою. На початку другого тайму гості залишилися у меншості. Футболіст «Тернополя» грубо зіграв проти Микити Вовченка і отримав червону картку.

Близьким до того, аби нарешті відкрити рахунок у матчі був деснянець Банасевич. Максим з-за меж штрафного майданчика красивим ударом пробив по воротах. Голкіпер не без проблем перевів м’яч на кутовий.

Вирішальний епізод у матчі стався на 78-ій хвилині матчу. Футболіст «Тернополя» у власному штрафному майданчику зіграв рукою. Арбітр справедливо вказав на 11-метрову позначку. До м’яча підійшов штатний пенальтист Чепурненко. Євген намагався технічно реалізувати пенальті, але влучив у поперечину.

На 84-ій хвилині Чорноморець вивів Грищенка на ворота гостей, а нападник єдиним дотиком переправив м’яч у ворота.

Артем Грищенко, гравець «Десни»: «Много друзей, родственников пришло поддержать меня. Очень ждал этот гол. Хотелось очень забить, доказать тренеру, воспользоваться своим шансом. Надеюсь дальше стараться, радовать и помогать команде ».

Матч наближався до завершення і «Тернопіль» несподівано зрівняв рахунок. А допоміг їм у цьому голкіпер сіверян Когут. Богдан невдало зіграв на виході і випустив м’яч з рук. Цим скористався Гром’як і забив у порожні ворота.

Олександр Приходько, асистент головного тренера «Десни»: «Так бывает в футболе, когда одна ошибка перечеркнула усилия всей команды».

Чернігівські футболісти намагалися вирвати перемогу, але «Тернопіль» не дав їм цього зробити. Шість хвилин тернопільські футболісти відверто тягнули час. За що отримали справедливу порцію критики від чернігівських уболівальників.

«Десна» не зігравши у нічию опустилася на дев’яте місце. «Тернопіль» хоч і здобув одне очко, але все ще перебуває у зоні вильоту. Свою наступну гру чернігівська «Десна» зіграє у Чернігові 27 травня. Суперником деснянців буде краматорський «Авангард».

Ще статті по темі

Back to top button