ФК "Десна"

Примхлива нічия: завершився матч Десна – Карпати

У матчі 5-го туру УПЛ чернігівська «Десна» приймала львівські «Карпати». Господарі поля ще жодного разу не забивали вдома у новому сезоні (за два матчі). Для «Карпат» ж це була перша виїзна гра.

Рахунок у матчі відкрив Денис Безбородько. Він перший опинився на добиванні після небезпечного удару Максима Банасевича. Воротар «Карпат» з самим ударом справився, хоч із запізненням, однак добивання від Безбородька відбити як слід не зумів.

Ще до перерви «Десні» вдалося подвоїти рахунок. Гол на рахунку Дениса Фаворова. Він у падінні пробив по воротах «Карпат» після розіграшу кутового. Хоча гравці львівськоїх команди апелювали до арбітра матчу, що у цьому моменті було порушення правил, коли Андрій Гітченко навалився на Артема Федецького.

Відео голу Фаворова у ворота «Карпат»

Гості скоротили відставання на 58-й. Карраскаль почав атаку зрячим пасом, Мірошниченко несподівано опинився на межі штрафного, обігрався зі Шведом і блискуче пробив у верхній кут. За мить до цього Десна ледь не забила третій, але стійка зіграла за гостей.

Згодом Карраскаль знову з нічого зробив момент. Колумбійський форвард пронісся флангом, дав у розріз на Варгаса, який замінив Шведа, а болівійцю дещо забракло прицільності. За 10 хвилин до кінця основного час ще один джокер Мендес ідеально подав зі штрафного, а Мехреміч пробив головою.

На 84-й Варгас потужно приклався з-за меж штрафного – Паст виручив. На останніх хвилинах Федецький спочатку головою, а потім ножицями намагався вирвати перемогу – безуспішно.

Десна забила прем’єрні голи та взяла дебютні очки в УПЛ на своєму полі, а Карпати вперше в сезоні пропустили в перші 45 хвилин, але проявили волю. Такий підсумок тренерського дебюту Мораіша.

Україна. УПЛ, 5 тур

Десна – Карпати – 2:2

Голи: Безбородько, 25, Д. Фаворов, 42 – Мірошниченко, 58, Мехреміч, 80

Ще статті по темі

Back to top button