Фейсбучна тема дня

Фейсбучна тема дня: прибирання дворів від снігу

У соцмережі вже кілька днів говорять про прибирання чернігівських дворів від снігу.

1

Думки користувачів розділилися. Одні з них підтримують автора петиції, інші — всім задоволені. Також останні пропонують незадоволеним брати до рук лопати та допомагати комунальникам.

2

3

4

5

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. У нас прекрасный дворник. Улица ядоценко вычищена

  2. Заява про перерахування, Вероніка Рибак у “Людях” та історичні лекції: недільний підсумок новин 27.01.2019 20:30 Суспільство 94 1 Сьогодні, 27 січня, відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. У «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» розповіли, чи варто підписувати заяву про перерахування коштів за електроенергію. Тим часом транспортною карткою в чернігівських тролейбусах розраховується вже майже третина пасажирів. Читайте про селфі з мерами, голову-комп’ютер і секрети успіху героїні рубрики “Люди” Вероніки Рибак. Цими вихідними на Чернігівщині стартував чемпіонат області з футзалу серед ветеранів. А також «Чернігів стародавній» розпочинає лекційну програму на історичну тематику.
    Джерело: https://cheline.com.ua/news/society/zayava-pro-pererahuvannya-veronika-ribak-u-lyudyah-ta-istorichni-lektsiyi-nedilnij-pidsumokk-novin-160782#comment-14138
    © Чeline | cheline.com.ua/

Back to top button