Новини

Медійний ринок України значно привабливіший, ніж російський

До анексії Криму та створення військового конфлікту на сході України медійний та телевізійний ринок був ласим шматком для нашого східного сусіда.

Російські гастролери не вилазили з українських теле- та радіоефірів. Звісно, що після 14-го року більша частина псевдолюбителів всього українського залишилася за лаштунками вітчизняного медіапростору.

Однак дехто, як Матвій Ганопольський чи Євген Кисельов, й досі виснажливо та натхненно «працюють», популяризуючи демократичні цінності в Україні. А є такі, що лише розмірковують над тим, а чи не вирушити на заробітки?

14018078_1155299094527185_711756094_n

Так, днями стало відомо, що російська світська левиця Маша Малиновська хоче спробувати свої сили на українському ТБ. Своє бажання вони мотивувала тим, що в рідній Росії вона не бачить пристойного телеканалу. Запис розмови Малиновської з українськими роботодавцями потрапив до російських журналістів.

«…Я хочу в телевізор. У «рашці» нічого не бачу, а ось в Україні я б із задоволенням працювала …», — заявила Маша. Також вона наголосила, що в україно-російські напружені відносини втручатися не буде. «Мене це не стосується, я люблю Україну, я наполовину українка, у мене в мами дівоче прізвище Чепіжко», — зізналася вона в приватній бесіді. Також ведуча запевнила, що ніколи не робила ніяких провокаційних висловлювань щодо України.

Також Маша запевнила, що готова переїхати з Москви заради нового місця роботи.

«…У мене квартира в Одесі. І після того, як я народила, я жила два роки в Одесі. У мене чимало друзів з Києва. Пул в Києві, і я можу їхати до Одеси. Мені не обов’язково повертатися до Москви …», — сказала телеведуча. Своє бажання попрацювати в Україні Малиновська пояснила тим, що їй необхідно утримувати маму і сина та заробляти гроші.

13987766_1155298507860577_915390962_o

Задля справедливості, згадаємо, що в одному із випусків програми «Камеді Клаб», що виходить в ефірі російського телеканалу ТНТ, Малиновська зізналася, що оцінює себе досить високо. А її гонорар за один діджей-сет (40 хв.) становить 4 тис. євро. Тож можна лише припустити, яку суму гастролерка зажадає від українських продюсерів?

Ще статті по темі

Back to top button