Надзвичайні події

Через смертельну ДТП у Городнянському районі утворився затор на трасі (Фото)

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заблокування руху в результаті ДТП на 77-му кілометрі траси національного значення Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Любецькій водій «ВАЗу» в’їхав у «Toyota»

Сьогодні, 7 лютого, близько 2-ї години ночі в Городнянському районі біля села Гасичівка на дорозі Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка трапилася ДТП за участі пасажирського автобуса та вантажівки. Учасники ДТП – Неоплан, у якому їхали 14 пасажирів, прямував за рейсом Тирасполь – Москва, і автопоїзд Сканія, реєстрації Республіки Сербія. Водій вантажівки не виконав вимог дорожніх знаків та не надав переваги в русі рейсовому автобусу, в результаті чого сталося лобове зіткнення. Двоє людей загинули – це водії транспортних засобів. Двох пасажирів автобуса травмовано.

ДТП сталася в межах населеного пункту (дорожній знак на білому фоні передбачає обмеження швидкості руху до 50 км за годину), ямковість відсутня, нанесена дорожня розмітка, є встановлений попереджувальний знак, що вимагає надати перевагу в русі зустрічному транспорту, що рухається через вузький міст. Тож укотре наголошуємо на необхідності неухильного дотримання правил дорожнього руху, адже їх ігнорування, на жаль, може мати трагічні наслідки.

51899484_1065041863667487_3252409683348029440_n

Через ДТП рух цією ділянкою дороги заблоковано з 2-ї ночі, через що наразі утворився затор. Дорожні служби задіяні до ліквідації наслідків ДТП.

Станом на 10:00 вже вдалося відтягти пасажирський автобус. Залишається прибрати вантажівку, аби розблокувати рух. Шановні водії, зважайте на цю інформацію, плануючи поїздку. Про відновлення руху буде повідомлено згодом.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. дорога плохо почищена, вот вам и причина

  2. Там знаки стоят перед каждым мостом от Чернигов до Сеньковки а их никто не видет вот и результат.

Back to top button