Надзвичайні події

Горить Покровське: дід Іван невдало спалив траву (Фото)

Під Меною велика пожежа – вогонь охопив село Покровське, що знаходиться за 9 кілометрів від райцентру.

Горять приблизно 400 гектарів поля і кладовище. Полум’я вже дуже близько підійшло до села.

На місці події працюють дві пожежні бригади – Макошинська та Менська.

Там знаходяться і голова районної ради Олександр Мисник, і голова райдержадміністрації Валерій Щукін.

«Ми будемо тут, допоки пожежу не загасять, — каже голова районної ради Олександр Мисник. – Я щойно викликав підкріплення з Менської пожежної частини, а також заїхав до тутешнього сільгосптовариства «Зернятко» і попередив керівника про загрозу, бо поле, яке стоїть поряд із підприємством, теж палає. Для локалізації пожежі керівник теж направить пожежну машину господарства».

За словами місцевої жительки Тетяни, причиною пожежі міг стати підпал. Дід Іван, чий город стоїть поряд поля, сьогодні цілий день палив суху траву. Горіти почало десь під вечір.

Дивно, чому покровський сільський голова Геннадій Біндюк дізнався про пожежу останнім і протягом дня не відреагував на несанкціоновані підпали трави в селі Покровське.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Шановні кореспонденти чесних новин!!!!!! Ваш професійний обовязок чесно висвітлювати новини, а не розпускати паніку!!!!!! Та підтримувати розповсюджування недостовірної та брехливої інформації. По перше, Покровське це село — згорілих приміщень наскільки мені відомо незафіксовано. Горіло не село , а пасовище . А чиїми силами гасили вам достовірно відомо ????? — Якщо ні, то я на правах нащадка в 5 поколіннях населеного пункту ,як би воно не називалося ,та депутата районної ради розповім …За організацією СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ було організовано техніку і людей. Приїхали пожежні машини, але «пожежа» була локалізована хлопавками, навіть не застосовуючи води !!! Звертаю вашу увагу, що стартували передвиборчі перегони в об’єднану Менську територіальну громаду і жителі населеного пункту не підтримали процес об’єднання. То на мою думку це очевидний черговий піар кандидатів на голову і змішування з брудом діючого сільського голови с. Покровське. Краще напишіть про здобутки села за останні 2 роки. Ким і чиїм коштом були проведені роботи на благо села! З повагою Т.Олещенко

    1. Шановні кандидати! Я працюю пожежним більше десяти років. Це не перша пожежа сухої трави за с. Покровське і мабуть не остання. Ось що цікаво. Раніше ні Щукина ні Мисника не цікавило ці пожежі, чомуж раптом вам стало так боляче за с.Покровське??? Беріть примір з Примакова. Краще зробіть суттєвий внесок в розвиток нашого міста, а не концерти безкоштовні.

  2. Я син свого батька Зінченка Івана Івановича, якого в цій статті назвали дідом Іваном. Живу на Черкащині, але люди з Покровського подзвонили і сказали, що і в районній газеті написано, що мій батько спалив 400 гектарів поля. Може приїхать і компенсувать завдані збитки? А може краще подать до суду за наклеп? Там палили всі і тушили всі. Перш ніж писать треба було б зібрать достовірні факти, а не якась Тетяна сказала. Голова ж сільської ради і організував гасіння пожежі і вислухав мого батька. Щиро йому вдячний та і всім нормальним людям, які не ллють грязь один на одного, а стараються допомогти один одному.

Back to top button