Надзвичайні події

Місце розмиву дороги Київ-Суми-Юнаківка контролює поліція (Фото)

Поліція надає допомогу водіям та координує роботу дорожніх служб на 189 кілометрі автодороги Н-07 біля Срібного, де 3 квітня талі води розмили 650 метрів узбіччя проїжджої частини.

3 квітня на автодорозі Київ-Суми-Юнаківка (перед поворотом на селище Срібне зі сторони Прилук) утворився 650-метровий розмив узбіччя талими сніговими водами з частковим руйнуванням покриття глибиною 0,5 — 1,5 метра.

Поліція одразу повідомила про надзвичайну подію дорожні служби. Правоохоронці зі складу групи реагування патрульної поліції Срібнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській огородили проблемну ділянку траси світловідбивними стрічками та позначили відповідними дорожніми знаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині повінь утворила кілометрове провалля

Бригада філії «Срібнянський райавтодор» терміново почала виконувати роботи з ліквідації наслідків розмиву, засипаючи їх ґрунтом та щебенем. Роботи проводяться без обмеження в русі на цій ділянці. Вже ліквідовано близько 130 метрів провалля, використано 280 тонн ґрунтової суміші та 50 тонн щебеню. Наразі поліцейські чергують на автодорозі, де координують відновлювальні роботи та допомагають водіям. Відновлювальні роботи тривають.

Поліція звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button