Надзвичайні події

«Московське» ДТП: BMW пом’яла дві машини

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі.

Унаслідок цих подій 6 осіб постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Стан доріг:

Для гарантування безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 66 одиниць спецтехніки та 121 особа обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— на 6 км автодороги Кіпті – Глухів – Бачівськ о 19 год. 12 хв. 15 грудня водій автомобіля «BMW-530» (мешканець м. Москва), рухаючись у напрямку с. Кіпті Козелецького району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем «KIA CEED», який рухався в попутному напрямку та за кермом якого також був житель м. Москва.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «KIA CEED» виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з автомобілем «FORD TRANSIT». Внаслідок пригоди пасажири автомобілів «KIA CEED» та «FORD TRANSIT» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Козелецької центральної районної лікарні, водій автомобіля «KIA CEED» отримав тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився;

— у м. Чернігові на перехресті вулиць Гончої та Гетьмана Полуботка о 21 год. 20 хв. 15 грудня водій автомобіля «ГАЗ-2752-398» здійснив зіткнення з автомобілем «DAEWOO LANOS», що рухався головною дорогою по вул. Гетьмана Полуботка.

Унаслідок пригоди водій автомобіля «ГАЗ-2752-398» та 2 пасажири автомобіля «DAEWOO LANOS» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.

Пожежі – 4, із них 3 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.

Ще статті по темі

Back to top button