Надзвичайні події

Моторошна ДТП: дві маршрутки і мертвий чоловік (Фото)

Сьогодні близько 7-ї ранку на лінію «102» надійшло повідомлення, що на дорозі на в’їзді до м.Чернігів, неподалік силікатного заводу, лежить тіло невідомого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Чернігівщині постраждали троє дітей

Коли працівники патрульної поліції приїхали на місце події, з’ясувалося, що можливо до цієї події причетні два пасажирські автобуси, один із яких перевозить пасажирів у межах Чернігівської області.

 

Автобус «Мерседес спринтер», прямуючи в бік Чернігова, збив пішохода, який рухався проїзною частиною.

«За словами водія, він зупинився, увімкнув аварійку, висадив пасажирів і взявся чекати на співробітників поліції. Через деякий час повз місце пригоди їхав автобус «Рута» – маршрутка, яка курсує м. Черніговом. За словами другого водія, він начебто бачив, що на дорозі щось лежить, але не зміг ідентифікувати як тіло людини. У тій дорожній ситуації він не зміг об’їхати тіло і вирішив пропустити його між колесами під автомобілем», – розповів журналістам ЧЕline старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції в м. Чернігові, майор поліції Віталій Копистко.

Одягом тіло людини зачепилося за днище маршрутки, яка в результаті протягнула його близько 100 метрів.

Унаслідок цих двох ДТП у постраждалого сталася часткова ампутація однієї ноги. У який із моментів це сталося – у перший чи другий наїзд на пішохода – буде встановлювати слідство. Правоохоронці й досі працюють на місці події.

Відомо, що загиблий чоловічої статі. Особа і вік загиблого наразі не встановлені, оскільки в результаті пригоди тіло чоловіка було понівечене.

Фото — «Чернігів оперативний»

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button