Надзвичайні події

Моторошна ДТП на Чернігівщині: лоб в лоб зіткнулися дві іномарки (Фото)

До служби порятунку «101» у Козелецькому районі 23 грудня о 09:13 надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Кіпті Козелецького району Чернігівської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

За попередніми даними, 22-річний водій автомобіля «Opel Vectra» через слизьку дорогу не впорався з керуванням та скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Dacia Logan».

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Внаслідок ДТП 27-річна пасажирка «Opel Vectra» від отриманих травм загинула на місці пригоди. Ще 25-річна пасажирка та 22-річний водій «Opel Vectra», а також 64-річний водій та 37-річний пасажир автомобіля «Dacia Logan» з травмами різного ступеню каретами швидкої допомоги були доставлені до центральної районної лікарні смт. Козелць.

Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки до місця події прибув черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники відключили акумуляторні батареї автомобілів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області закликає водіїв дотримуватися швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button