Надзвичайні події

На Чернігівщині під час ліквідації пожежі житлового будинку вогнеборці виявили тіла двох загиблих

22 вересня о 22:09 до Служби порятунку «101» у смт Козелець Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Поліське.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом до місця події оперативно прибуло два відділення 7-го державного пожежно-рятувального посту м. Остра та відділення вогнеборців смт Козелець. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено дах житлового будинку та поряд розташованої господарчої будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Упродовж минулих вихідних чернігівські вогнеборці ліквідували 7 пожеж

Сусіди повідомили, що у помешканні мають перебувати господарі. Під час проведення розвідки в одній з кімнат на підлозі були виявлені тіла господаря, 1929 року народження, та його 59-річної співмешканки без ознак життя. Спільними діями пожежу о 22:43 було локалізовано, а о 01:30 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку та господарчої будівлі по всій площі, пошкоджено стіни та майно.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило коротке замкнення електромережі у житловому будинку. Всього до гасіння пожежі залучалось 10 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Ще статті по темі

Back to top button