Надзвичайні події

На Чернігівщині упродовж минулої доби рятувальники ліквідували 10 пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби підрозділи Головного управління ДСНС України у Чернігівській області 10 разів залучалися до ліквідації пожеж, з яких 3 в житловому секторі та 7 в природних екологічних системах.

Їх причинами послужило необережне поводження з вогнем та необережність під час куріння. Під час гасіння пожежі врятовано одну особу.

Полум`ям  пошкоджено 2 будівлі та 1знищено. Загальна площа пройдена вогнем в природних екологічних системах склала 26, 8 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині горіла квартира

Так, 11 травня о 20:52 до Служби порятунку «101» у м. Ніжин надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир двоповерхового житлового будинку по вул. Овдіївській, 46, що в райцентрі.

За викликом на місце події оперативно прибув черговий караул 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Чернігівській області. На той час в одній із квартир на другому поверсі  відбувалося горіння. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору надзвичайники зайшли до квартири та врятували 69-річного чоловіка. Постраждалого винесли на свіже повітря і передали медичним працівникам. Проте від госпіталізації він відмовився.  Вогнеборці о 20:58 локалізували та о 21:25 остаточно ліквідували загоряння. Причиною пожежі, яка ледь не коштувала життя чоловіку,  послужила власна необережність під час куріння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button