Надзвичайні події

На Чернігівщині вщент згорів житловий будинок

До Служби порятунку «101» в м. Новгород-Сіверський 9 вересня о 16:15 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Ярославни.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС у Чернігівській області.

За викликом до місця події прибуло два відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. На цей час палав дах та кухня всередині будівлі. Вогонь дуже швидко поширювався.

На подвір’ї сиділи 57-річна господарка та її 25-річна донька з явними ознаками опіків. Рятувальники викликали медпрацівників та приступили до гасіння пожежі.

Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежа о 16:40 була локалізована та о 17:20 остаточно ліквідована. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни на загальній площі 30 кв.м.

Каретами швидкої медичної допомоги потерпілих з опіками І-ІІА-ІІІ ступенів (у господарки 40% тіла, а доньки 50% тіла) було доставлено до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні, а вже звідти о 5:15 10 вересня доставлено до опікового та реанімаційного відділень Чернігівської обласної лікарні. Стан потерпілих тяжкий.

Як з’ясувалося пізніше, внаслідок конфлікту виникла розгерметизація газового трубопроводу, через що стався хлопок з послідуючим горінням. Подальші обставини встановлюють правоохоронні органи.



Ще статті по темі

Back to top button