Надзвичайні події

На Чернігівщині згорів 34-річний чоловік (Фото)

До Служби порятунку «101» у Бахмацькому районі 7 січня о 13:40 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Щуча Гребля, що за 42 кілометра від районного центру.

За викликом на місце події оперативно прибули вогнеборці місцевої пожежної команди з селища Дмитрівка у складі 2 чоловіка особового складу та однієї одиниці спеціальної техніки.

Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернігівській області.

На момент їх прибуття в будівлі спостерігалося сильне задимлення, а в кімнаті відбувалося інтенсивне горіння. Вогнеборці одразу приступили до гасіння. Оперативними діями пожежу о 13:55 було локалізовано, а о 14:40 остаточно ліквідовано.

Під час гасіння в кімнаті на ліжку було виявлено тіло загиблого чоловіка. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який проживав сам. Ймовірно, причиною пожежі послужила необережність чоловіка при палінні. Скоріш за все чоловік залишив недопалок, від якого почали тліти домашні речі та згодом зайнялися. Вогнем пошкоджено стіни, покрівлю, перекриття помешкання, а також домашні речі.

Рятувальники ДСНС сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вранье, там было 4 человека с пожарной. А кто не знает, тот пусть не врет.

Back to top button