Надзвичайні події

Надзвичайники витягли з кювету «Chery Amulet»

Погіршення погодних умов, які останніми днями спостерігаються на території області, утворили складну ситуацію на дорогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Августівці надзвичайники підгодовують тварин

Так, 16 грудня о 14:18 до Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про те, що біля с. Малківка Прилуцького району на автодорозі Прилуки-Яблунівка внаслідок складних погодних умов легковий автомобіль «Chery Amulet» з’їхав у кювет.

За викликом до місця події прибув черговий караул 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області. За допомогою автоцистерни та буксирувального тросу надзвичайники витягли транспортний засіб на проїжджу частину.

У ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

Back to top button