Надзвичайні події

Президент озвучив нові подробиці вибухів на Чернігівщині (Відео)

Спочатку було здійснено одночасний підрив трьох військових складів у селищі Дружба Ічнянського району. І через 20 хвилин – одночасно підриваються ще шість складів, на яких зберігалися реактивні системи залпового вогню. Про це після вечірньої доповіді силових відомств повідомив на своїй сторінці у Facebook Президент України Петро Порошенко.

«Ситуація, коли одночасно маємо підриви трьох складів, а за 20 хвилин після того одночасно підриваються ще шість складів, на яких зберігалася не стрілецька зброя чи розкомплектовані боєприпаси, а саме реактивні системи залпового вогню, потребує ретельного розслідування. Враховуючи близькість до російського кордону, не випадково, що основною версією Служби безпеки України та Військової прокуратури є диверсія. Очікую оперативного, однак відповідального розслідування надзвичайної події», — зазначив Петро Порошенко.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. =одночасний підрив трьох військових складів у селищі Дружба Ічнянського району. І через 20 хвилин – одночасно підриваються ще шість складів=
    Да кто барыге верит? Нужны данные сейсмостанций.

Back to top button