Надзвичайні події

У «Тойоту» обласної ради у Крутах врізався «Мерседес»

У селі Пам’ятне Борзнянського району біля меморіалу пам’яті Героїв Крут сталася дорожньо-транспортна пригода – водій автомобіля «Мерседес» з литовськими номерами врізався у стоячий попереду автомобіль «Тойота», який зареєстрований на Чернігівську обласну раду.

Цим автомобілем зазвичай возять керівників облради. Подія трапилася 28 січня. Тоді у Крутах очікували на президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові водій DACIA LOGAN збив пішохода

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження переднього та заднього бамперу відповідно. Невстановлений водій автомобіля «Мерседес» до приїзду працівників поліції закрив ключем транспортний засіб та з місця пригоди зник.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел. У зв’язку з тим, що останній транспортний засіб заважав роботі снігоочисної техніки, його було евакуйовано до Борзнянського відділу поліції.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Ну не дебил ли? Зачем прятаться надо было? Ментам надо было мерс на штраф площадку забрать и продать в счет погашения ущерба за поцарапанный бампер тойоты. Оно если дебил то надо наказывать

    1. А -водитель — это хозяин Мерса или Вася просто хочет чужое авто продать за три копейки? Ведь ясно сказано в статье — «Мерс — авто з литовськими номерами»

  2. за зло скоєне обласною радою траба відповідать

Back to top button