Надзвичайні події

Прикордонники «вполювали» браконьєрів: рибалок і мисливців

У суботу на ділянці відділу прикордонної служби «Задеріївка» прикордонні наряди відзначилися справжнім полюванням на браконьєрів.

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби Олександр Дудко.

Спершу дільничний інспектор прикордонної служби та працівники Рибоохорони на затоці річки Дніпро виявили 41-річного громадянина України, який незаконно займався риболовлею з використанням заборонених знарядь лову, а саме зяберної сітки.

На правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи спрямовані для прийняття правового рішення до Ріпкинського суду.

Уже надвечір прикордонний наряд затримав двох чоловіків, які знаходилися неподалік державного кордону з мисливською зброєю. Встановлено, що громадяни, не маючи дозвільних документів на здійснення полювання, полювали в прикордонній смузі. В ході огляду місця події нарядом виявлено мисливську рушницю та 6 набоїв до неї, а також уже впольовану браконьєрами дику козу.

Про мисливців прикордонники поінформували співробітників Ріпкинського відділення поліції. Крім того, відносно цих громадян за порушення прикордонного режиму складено документи про адміністративне правопорушення за статтею 202 КУпАП.

Ще статті по темі

Back to top button