Надзвичайні події

Протягом доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 10 пожеж (Фото)

Протягом минулої доби підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовані 10 пожеж у екологічних системах, причинами яких послужила необережність громадян у поводженні з вогнем. Загоряння сухої рослинності та сміття на відкритих територіях загальною площею понад 14 га виникли біля сіл Соколівка, Сахнівка, Сновське, Рогощі, Боромики відповідно Бобровицького, Менського, Сновського, Чернігівського ройонів області, селищ Куликівка та Сосниця, а також міст Борзна, Городня і  Прилуки.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині пожежа на подвір’ї знищила автомобіль

Завдяки оперативному втручанню вогнеборців пожежно-рятувальних підрозділів не допущення розповсюдження вогню на великі площі, лісові масиви, житлові й господарські споруди.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертається до населення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в житловому секторі, а також перебуваючи у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ. Пам’ятайте, що ваше  життя  та життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Ще статті по темі

Back to top button