Надзвичайні події

Рекордна кількість ДТП

Протягом 30 жовтня в місті сталося 19 аварій. На щастя, всі обійшлися без травмування людей. Значних ушкоджень зазнала техніка. Розпочали серію дорожньо-транспортних пригод «ВАЗ 2101» і «Мерседес Спринтер», які о пів на восьму ранку зіткнулися на вулиці Любецькій.

Уже менше ніж за півтори години в іншому кінці міста – на проспекті Миру – не розминулися водії автомобілів «Нива» та «Кіа».

Серед розбитих автомобілів є і легкові, і вантажні. У ДТП потрапили навіть військові. Вони зіштовхнулися на вулиці Івана Мазепи із ВАЗ «Калина».

Майже щопівгодини в різних куточках міста траплялися аварії. Та найбільший пік припав на період часу із 17:00 до 18:00. За цей час у Чернігові сталося аж шість ДТП.

Остання аварія, що закрила список неприємних пригод, сталася на вулиці Східній. Однак власниця автомобіля помітила пошкодження свого транспорту лише тоді, коли приїхала на заправку. Підозрює, що невідомий водій в’їхав в її авто в період часу з 17:00 до 19:00. Аби зафіксувати пошкодження, вона викликала поліцію.

Патрульні повідомляють, що в Чернігові це рекордна кількість ДТП за день. Вона просять водіїв бути пильними й уважними, адже погода не сприяє швидкій та неуважній їзді.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button